Evaluering av KOFAs Fagkonferanse 2013 er nå klar

Åpenhet i anskaffelsesprosessen, avvisning av leverandører pga korrupsjon, forenkling, ESA, nye direktiver og norske regler var viktige stikkord for årets fagkonferanse som gikk av stabelen fredag 8. november på Egget i Studentsenteret i Bergen. Antall deltakere var i år oppunder 200, noe som er det høyeste noensinne siden KOFA startet med årlig fagkonferanse i 2006.

Evalueringen av konferansen er nå ferdig, og både arrangører og deltakere virker å ha vært svært fornøyde med årets arrangement. Dette er vi veldig glade for, uttaler Direktør og sekretariatsleder i KOFA Erlend Pedersen. Videre legger han også til at dersom det er flere som har tilbakemeldinger eller ønsker for neste års konferanse, tas dette i mot med takk på postmottak@kofa.no. Slike tilbakemeldinger er viktige for oss, slik at vi kan ta hensyn til disse når vi planlegger neste konferanse.

Vi takker alle som deltok på konferansen, foredragsholdere og andre bidragsytere, og ønsker alle velkommen tilbake til fagkonferansen neste år!

Publisert: 12.12.2013 | Sist endret: 13.12.2013