Masteroppgave om offentlige anskaffelser – stipend og skriveplass

KOFA tilbyr også i 2016 masterstipend med skriveplass for jusstudenter som ønsker å skrive innenfor rettsområdet offentlige anskaffelser.

Det anslås at offentlig sektor i Norge årlig anskaffer varer, tjenester og bygge- og anleggsarbeider for ca. 400 milliarder kroner. Offentlige anskaffelser har derfor stor betydning for effektiviteten og ressursbruken i offentlig sektor, og utgjør samtidig et viktig marked for næringslivet.

Klagenemnda for offentlige anskaffelser (KOFA) er et uavhengig regjeringsoppnevnt organ bestående av advokater, dommere og en professor. KOFAs oppgave er å avgi rådgivende uttalelser i sakene som blir innbrakt for organet.

eder av nemnda er tidligere høyesterettsdommer Georg Fredrik Rieber-Mohn. Til å forberede og avvise saker, og utarbeide utkast til nemndsavgjørelser, har nemnda et sekretariat. Sekretariatet er administrativt underlagt Konkurransetilsynet, og holder til i Bergen. Sekretariatet har for øvrig et samarbeid med forskergruppen for konkurranse- og markedsrett ved UiB.

Skriveplass og masterstipend

Hvis du ønsker å skrive masteroppgave om offentlige anskaffelser kan du søke stipend på kr. 10 000 fra KOFA. I tillegg til økonomisk støtte kan vi tilby kontorplass og fri adgang til vårt bibliotek. Du vil kunne få rådgivning til den aktuelle problemstillingen.

Søknad med problemstilling og karakterutskrift,sendes til rlend.pedersen@kofa.no innen 11. desember 2015.

Publisert: 15.10.2015 | Sist endret: 15.10.2015

Masteroppgave om offentlige anskaffelser – stipend og skriveplass

Masteroppgave om offentlige anskaffelser – stipend og skriveplass